Buitenschilderwerk

Ook voor uw buitenschilderwerk kunnen wij u advies op maat geven. Kwalitatief goed schilderwerk verlengt de levensduur en geeft uw woning of bedrijfspand uitstraling.

Binnenschilderwerk

De voor u perfecte uitstraling en sfeer worden bereikt door het gebruik van de juiste kleur en materialen. Met ons kleuradvies bieden wij u inspiratie, ondersteuning in uw keuze of stellen we een advies op maat voor u op.

Monumentaal schilderwerk

Monumentale panden vragen om een andere aanpak. Behoud van monumentale waarde is iets dat wij erg belangrijk vinden. We brengen het pand terug in de origineel lijkende staat en zorgen tegelijk voor een frisse en vernieuwde uitstraling. Met onze expertise verzorgen wij niet enkel het schilderwerk maar ook de houtrotreparaties, beschermen van gevels tegen kou en vocht en vervangen van details aan houtwerk of steen.

Onderhoud

Eén van de belangrijkste redenen om goed schilderwerk te laten uitvoeren is de langere levensduur. Met goed onderhoud wordt een langere levensduur behaald wat op termijn zorgt voor lagere kosten. Wij kunnen u tevens een onderhoudsplan aanbieden. Hiermee ontzorgen wij u van het schilderwerk van uw woning of bedrijfspand.

Houtrot sanering

Houtrot reparaties vragen om een specialist! Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Twijfelt u of u de houtrot wilt laten repareren of vervangen? Het is belangrijk de oorzaak van houtrot aan te pakken zodat deze niet terugkeert na de reparatie. Een houtrot reparatie is een goedkopere, duurzamere én definitieve oplossing. Door het (laten) repareren van uw houtrotschade spaart u het milieu én uw portemonnee. Wij werken met de houtreparatiemiddelen van Repair Care.

Airless spuiten

Wilt u een super strak resultaat en de oorspronkelijke structuur van het oppervlak behouden?. Dan kunt u de wanden, plafonds en houten bouwonderdelen zoals deuren, kozijnen, trappen, en plinten laten spuiten. De latex spuitverf kan op veel ondergronden gespoten worden en alle kleuren zijn mogelijk in zowel, zijdemat, zijdeglans en hoogglans.